Het nieuwe tijdperk van Business & Creatie

 

 

 

 

 

 

Het revolutionaire handboek voor

 

Business & Management

 

van de toekomst

 

 

  

 

 

expandeer je business

vanuit je creatieve bron

 

 

Wat heeft het boek jou te bieden?

 

Simon Botman is schrijver van het revolutionaire handboek voor business & management van de toekomst.

Niet voor niets is zijn boek nu al vertaald naar het Engels, Duits, Frans, Deens en Portugees. Ondernemers van over de hele wereld raken geïnspireerd door deze nieuwe inzichten over het zaken doen van de toekomst.

En gelijk hebben ze; het ondernemen vanuit je bron biedt zoveel nieuwe mogelijkheden en is tegelijk vrij van stress en mede daardoor veel interessanter dan het huidige ondernemersklimaat..

 

De ondernemer van de toekomst benadert de zaken en het leven vanuit zijn of haar creatieve bron. Vanuit die basis ontstaan kansen die je vanuit je hoofd nooit zou kunnen bedenken. Zelfs conflictsituaties worden zonder moeite omgezet in nieuwe mogelijkheden.

Gelukkig hoef je niet te wachten tot de toekomst, want de toekomst is nu! Nu kun je al beginnen om je onderneming vanuit jouw kern, jouw bron te runnen. Zo geniet je een stuk meer en ben je letterlijk een bron van inspiratie voor mensen om je heen.

Jij bent zelf de creator van jouw werkelijkheid. Dit te weten is één ding, het volledig omarmen en er in volle verantwoording mee omgaan is een tweede. In zijn boek beschrijft Simon op heldere wijze hoe je dit zelf in de praktijk kunt gaan brengen.

 

Ben je er klaar voor?